USEIN KYSYTTYÄ

Miksi teet tätä omilla kasvoillasi?

Seksuaalisuus on mielestäni kaunis asia, eikä sen tulisi olla tabu. Olen ylpeä ammatistani. Ylpeä siitä, että elän kuten haluan, välittämättä typeristä sosiaalisista normeista. Toimintani on täysin laillista, maksan veroni. Tuotan hyvää mieltä enkä vahingoita ketään. En siis keksi mitään syytä piilottaa kasvojani. 


Entäs minun yksityisyyteni, säilyykö tapaamisemme ja sen sisältö salassa?

Kyllä. Kaikki mitä tapahtuu, pysyy meidän välisenä. Luottamus on minulle kunnia-asia. Jos satumme tapaamaan jossain, en tervehdi tai muuten osoita tuntevani sinua. Maksun saajasta tai muista maksutiedoista ei selviä, että kyse on seksipalveluiden ostamisesta. 


Teetkö tätä harrastuksena? Onko tämä sinun ainut työsi?

Kyseessä on ammatti, ei harrastus. Tämä ei ole ainut työni (ja ei, en salaa seksin myyntiä toisessa työssäni).


Voisinko nyt kuitenkin saada paljalla / panna sua perseeseen / saada jotain, josta olet kertonut, ettei se kuulu palveluihisi?

Et voi.

Enkö vaikka olen käynyt jo monesti ennenkin / käynyt juuri seksitautitesteissä / näin komea, kaunis tai mukava / maksan vaikka tonnin / takaan että sinäkin nautit tms?

Ei, en tee poikkeuksia sääntöihini missään tilanteessa. 


Voinko maksaa jollain muulla tavalla, kuin rahana?

Et voi, hinta tulee maksaa kokonaisuudessaan rahana.


Voinko saada alennusta?

Varusmiehet, opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja sairaseläkkeellä olevat: kaikki hinnat -25%. 

Kokonaan lomautetut: kaikki hinnat -10%


Onnistuuko tapaaminen jollain muulla kielellä kuin suomeksi?

Puhun hieman englantia, eli jos huono osaamiseni ei ole sinulle este, niin englanti käy myös. 

Olen hetero / homo / lesbo. Haittaako? Olenko silti edelleen hetero / homo / lesbo?

Minua ei haittaa, kunhan tiedostat, etten ole mies enkä nainen. Kannattaa muistaa, että sanat ovat olemassa ihmisiä varten, ei toiste päin, ja että suuntautumisesi on yksityisasiasi, et ole siitä tilivelvollinen kellekään. Määritelmät / lokerot ovat yleensä suuntaa-antavia. Eli jos olet suurimmaksi osaksi hetero / homo / lesbo, voit mielestäni hyvin käyttää ko. termiä jatkossakin. On myös täysin ok todeta, ettei aikaisempi määritelmä ollutkaan oikea tai täysin oikea sinulle. Halutessasi voit siis myös miettiä, olisiko esim. hetero- / homo- / lesboflexible parempi termi sinulle.  Tai oletko miettinyt, saattasitko ollakin hetero- / homo- / lesboromanttinen, mutta esim. bi-, pan-, poly- tai omniseksuaali? (Huom. Polyseksuaali = seksuaalisesti kiiinnostunut useasta sukupuolesta. Polyamorinen = ihminen, jolla on / joka haluaisi useita romanttisia kumppaneita.)

Meillä kun on ollut niin kivaa. Voisinkohan pyytää sua maksuttomille treffeille?
En tapaa asiakkaitani vapaa-ajalla. Lisäksi olen aromanttinen, joten romanttiset tunteet tai seurustelusuhteet eivät ole, eivät ole koskaan olleet eivätkä tule koskaan olemaan osa elämääni.