TIETOA               PALVELUISTA

Haluatko kokeilla jotain erilaista? Tai oletko kenties itsekin trans (dysforialla tai ilman)? Jännittääkö sua esim. erektiovaikeuksien takia? Etkö ole ennen harrastanut seksiä? Ei hätää! Mun seurassa sun ei tarvitse jännittää :) Ja hei, vaikka tosissaan puhuttaessa osaankin tarvittaessa olla sensitiivinen, niin huumorin suhteen mulla ei ole rajoja. Voidaan siis halutessasi heittää läppää ihan kaikesta! :)


Olen 29v panseksuaali ( = kiinnostunut kaikista sukupuolista, sukupuolettomista ja heistä, jotka eivät lokeroi itseään näin ollenkaan) sukupuoleton. Mulla on pillu ja testojen kasvattama "kulli", joka ei kuitenkaan muutaman cm mittaisena penetraatioon riitä, vaan käytän kumisia kulleja. Mutta sehän tarkoittaa vain sitä, että voit valita, millaista kullia haluat!


Mun palveluihin kuuluu:

- penetraatio puolin ja toisin

- sormettaminen / muu "käsipeli" puolin ja toisin

- sinun fistaaminen

- suuseksi puolin ja toisin (tietysti kondomin / suuseksisuojan kanssa)

- runkkaamisen katsominen puolin ja toisin

- sinun erogeenisten alueidesi / kehosi hyväily

- steariinileikit sinun iholle

- jääpalaleikit sinun iholle (vain outcall joten pakastathan jääpalat hyvissä ajoin)

- sinun kutittaminen

- enema sinulle (hygieniasyistä sinulla tulee olla omat välineet)

- kimpat / parit / moniskunnat


Hellästä rajuun, sinä päätät! Tai kiihottaako sua esim., että jompikumpi meistä on täysin välinpitämätön? Onnistuu! Onko sulla joku pidempi fantasia, jokin tietty tarina jossa olet aina halunnut olla osallisena? Kerro rohkeasti :)


Minulta löytyy kullien lisäksi seksileluja sinuun käytettäväksi, ja halutessasi voin käyttää sinuun myös omia lelujasi. Kulleina käytän kuitenkin omiani. Käytän kullejani kuten kullia käytetään, harnessissa, en esim. käsilläni enkä myöskään penetroi itseäni kulleillani. Näihin on välineet erikseen. 


Voit myös ottaa valokuvia tai videoita tapaamisestamme. Valokuvat 30€ (sis. ALV 24%), video 80€ (sis. ALV 24%)Voit ottaa niin monta kuvaa /videota kuin haluat. Minä kuitenkin valitsen milloin voit kuvata, ethän siis pistä kameraa pyörimään etukäteen.


Olen itse harrastelijavalokuvaaja, eli voit myös olla mallini! Huomaathan, etten kuitenkaan ole ammattilainen. Saat valmiit, kevyesti editoidut kuvat itsellesi, ja halutessasi minäkin voin julkaista ne netissä. Ei kuvamanipulaatiota, ei videita. Kesto alkaen 1h. Kuvaan ajan kanssa ja huolella. Jos taas haluat pikaisen räpsäisyn, niin kuvaat itse. Puitteiden sovelluttava kuvaamiseen. Normaali tuntihinta, ei lisämaksua. Kotisivuillani olevat kuvat ovat minun ottamiani ja editoimiani.Ihmisenä olen iloinen, puhelias ja sosiaalinen, joten mun kanssa on mukava myös keskustella!


Mä EN:

- alistu

- ota perseeseen

- suutele

- hiero

- tarjoa enbyfriend kokemusta

- pukeudu univormuihin

- harrasta pissa-, kakka-, tai oksennusleikkejä (Eli teethän suolihuuhtelun ennen peppujuttuja. Tarvittaessa neuvon viestillä tai paikan päällä.)

- puhu tuhmia

- strippaa

- ole syväkurkku

Myöskään jalkafetissin toteuttaminen ei mun kanssa onnistu (mun jalkapohjiin ei saa koskea ollenkaan).


Haluatko jotain, jota ei kummastakaan listasta löydy? Laita rohkeasti viestiä ja kysy! Mä en kummastele enkä naura millekään, vaikka osasta toiveista kieltäydynkin kohteliaasti.


Kaikki tapahtuu kondomin / suuseksisuojan kanssa, enkä myöskään ota pillunesteitä tai spermaa limakalvoilleni tai niiden lähelle (et siis voi esim. laueta mun naamalle). Itse saatan squirtata ilman ennakkovaroitusta.


Mulla on parta, ja välillä siilitukka, välillä kalju. Pukeudun miesten osastolta ostettuihin vaatteisiin. Halutessasi voit valita mun neljästä pukeutumistyylistä ("arkinen", "rock", "rento" ja "glam rock") mieleisesi. Valittavissasi on nimenomaan tyyli, minä päätän yksittäiset vaatekappaleet. 


Olethan täysi-ikäinen. Päihteettömyys ei ole mulle ihanne, vaan sen sijaan kehotankin sua miettimään, että miten saat tapaamisestamme eniten irti. Tulethan tapaamiseemme suihkunraikkaana ja tuoksutta!


Asiallinen on käytös oletusarvo. En vastaa epäasiallisiin viesteihin (enkä myöskään viesteihin, joista huomaan, ettet ole lukenut tekstiäni kunnolla). 


Vain outcall!
Taajamassa tapaamme
kotisi ovella / rapun edessä / hotellin edessä tms. Taajaman ulkopuolella tapaamme isolla tiellä, läheisellä julkisella paikalla tms. Jos teitä on useampi, kaikkien on tultava tapaamispaikalle. Liikuntarajoitteisten kanssa katson tilanteen tapauskohtaisesti, kerrothan siis asiasta etukäteen. Taajamassa aikoihin on laskettu 10 min sisälle siirtymiseen, taajaman ulkopuolella 20min (Esim. olet varannut 2h alkaen klo 18 ja asut taajamassa. Tapaamme klo 18, mutta lähdenkin kotiin vasta klo 20.10. Maksat kahdesta tunnista.) Et siis maksa sisälle siirtymisestä. Jos taas esim. et ole peseytynyt etukäteen, tai olet laittanut haju- tai partavettä, niin suihkussa käyminen ei pidennä tapaamisemme kestoa. 


Pidätän oikeuden perua tapaamisemme tai poistua kesken kaiken jos käytöksesi on epäasiallista, aggressiivista tai muuten uhkaavaa. Näissä tilanteissa en palauta rahojasi. 


Olen tavattavissa sijainnista riippuen iltapäivästä puolilleöin (liikun eettisistä syistä ainoastaan julkisilla). Ota yhteyt ja kysy!


Tapaamisemme alkaa sovitusta ajasta, eli myöhästymisesi ei vaikuta hintaan eikä sovittuun aikaan, se on ainoastaan sinulta pois. Jos sinua ei näy sovitussa paikassa sovittuun aikaan, koitan tavoittaa sinua tekstarilla. Jos et vastaa, odotan 20 min ja lähden sitten kotiin.


Peruutukset vähintään 24h ennen!


Entä jos minä sairastun? Tällöin siirrämme aikaa tai halutessasi voit myös perua sen kokonaan. Jos olet maksanut etukäteen, niin kerrothan tilinumerosi, niin palautan rahat sinulle. En maksa rahallista korvausta sinulle, mutta jos joudun perumaan alle 24h ennen tapaamista, saat -50% alennuskoodin, joka on voimassa yhden vuoden.


Minulla ei ole älypuhelinta, joten sähköpostin jälkeen kommunikoimme tekstiviesteillä. Otathan yhteyttä hyvissä ajoin! Luen sähköpostit keskimäärin kerran päivässä, joten samana päivänä ei onnistu käytännössä koskaan.


Käytäthän musta neutraalia, ei-sukupuolittunutta kieltä (esim. tyyppi, ihminen, kaveri). Voit viitata muhun myös sanoilla sukupuoleton, muunsukupuolinen, ei-binäärinen, muusu ja trans.  Olen sukupuoleton, joten kehoni ja kaikki sen osat ovat sukupuolettoman. Jos haluat miehen tai naisen, niin mä en valitettavasti ole sun pala kakkua.