HINNASTO

Vain outcall!

Kaikki hinnat sisältävät ALV 24%

30 min: 80€ 

1h: 110€

2h: 190€ 

3h: 260€ 

4h: 320

5h: 380€ 

6h: 440€ 


Kimppa: jokainen osallistuja maksaa normaalin hinnan. 
Kimpat alkaen 1h.


Varusmiehet, opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja sairaseläkkeellä olevat: kaikki hinnat -25%. 
Kokonaan lomautetut: kaikki hinnat -10%

Varaudu todistamaan oikeus alennukseen! Varusmiehet: varusmieskortti. Opiskelijat: kuvallinen opiskelijakortti  tai oppilaitoksen myöntämä todistus opiskeluoikeudesta ja henkilöllisyystodistus. Työttömät: henkilöllisyystodistus sekä korkeintaan 1 kk vanha työttömyyspäivärahan (eli peruspäivärahan) tai työmarkkinatuen maksuilmoitus. Eläkeläiset: henkilöllisyystodistus sekä työeläkkeen- tai kansaneläkkeensaajan kortti tai korkeintaan 1 kk vanha maksuilmoitus saadusta eläkkeestä. Lomautetut: lomautustodistus ja henkilöllisyystodistus.


Hinta perustuu tapaamisemme kestoon, ei tapaamistemme sisältöön (poislukien kuvaaminen). Et siis saa alennusta vaikka esim. keskustelisimme koko ajan.


Valokuvaus (kuvaat itse): 30

Video (kuvaat itse): 80

Voit ottaa niin monta kuvaa /videota kuin haluat. Minä kuitenkin valitsen milloin voit kuvata, ethän siis pistä kameraa pyörimään etukäteen.


Maksu käteisellä, tilisiirrolla (verkkopankki, Mobile Pay) paikan päällä  tai etukäteen. Maksu etukäteen HSL-alueen (Helsinki, Espoo, Vantaa, Sipoo, Kerava, Tuusula, Kaunianinen, Kirkkonummi, Siuntio) ulkopuolella.


Olethan tarkka maksaessasi! Jos maksat etukäteen, maksun tulee näkyä tililläni tapaamista edeltävänä päivänä. Jos se ei näy -> tapaaminen siirtyy. Jos maksat paikan päällä tilisiirrolla, niin odotathan, että olen paikalla, jotta näen maksamisen. Jos en näe jokaista vaihetta maksamisesta -> tapaaminen siirtyy. Kuitti maksamisesta ei riitä, rahojen täytyy olla tilillä tai minun täytyy nähdä maksaminen! Ei poikkeuksia!


Matkakulut:

HSL-alue: matkakulut sisältyvät hintaan

Muu Suomi: maksat lisäksi 10€ / h matka-ajasta


Jos haluat tavata minut hotellissa, maksat hotellin kokonaisuudessaan itse.